Počet položek: 0 0,- Kč

Hliníkové víčko nádrže s plnícím krkem 45° a instalačním setem

Hliníkové víčko nádrže s plnícím krkem 45° a instalačním setem. Poznámka: barevné provedení černé nebo stříbrné (dostupnost na dotaz).

kliknutím zvětšíte
Hliníkové víčko nádrže s plnícím krkem 45° a instalačním setem ProRacing
Hliníkové víčko nádrže s plnícím krkem 45° a instalačním setem ProRacingHliníkové víčko nádrže s plnícím krkem 45° a instalačním setem ProRacing
ks
Kód:PR-BILLCAP-45
Výrobce:ProRacing
Cena s DPH : 2 445,- Kč
Cena bez DPH : 2 021,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:1-3 dny
Hliníkové víčko nádrže s plnícím krkem 45° a instalačním setem. Poznámka: barevné provedení černé nebo stříbrné (dostupnost na dotaz).
- Slouží ke stavbě vlastních nádrží, případně jako náhrada plastového víčka, které může být více nebezpečnější. - Uchycení pomocí 12 šroubů. - Instalace je poměrně snadná, do nádrže je potřeba udělat otvor a vyvrtat 12 děr, víčko se poté uchytí pomocí protikusu, který se montuje zevnitř nádrže. - Víčko těsní pomocí integrovaného o-kroužku, který zamezuje úniku kapalin. - Vyrobeno na CNC ze slitiny hliníku 6061-T6. Montážní protikus vyroben z chrom oceli. - Vnější průměr: 143mm. - Vnitřní průměr (otevřeného víčka): 54mm. - Celková výška: 110mm. - Délka plnícího krku: 78/142mm. - Vnější průměr víčka: 76mm. Obsah balení: - hliníkové víčko; - plnící krk s úhlem 45°; - instalační protikus z vnitřku nádrže; - sada šroubů, matek a teflonových těsnících podložek; - těsnění.

Potřebujete poradit ? Hliníkové víčko nádrže s plnícím krkem 45° a instalačním setem ProRacing

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam