Počet položek: 0 0,- Kč

Maxtondesign

Společnost Maxton Design je výrobcem tuningových doplňků, spoilerů, výplní nárazníků a dalších dílů na vozy mnoha značek. Společnost byla založena roku 2004 a od roku 2006 buduje vlastní značku Maxton Design, jež dodává na trh vlastní výrobky.

Firma Maxton Design je držitelem certifikátu TÜV pro systém managementu dle německých mezinárodních dopravních předpisů. Veškeré produkty jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů, vyznačují se snadnou montáží. Pro výrobu je používána technologie ručního i automatického laminování za pomoci rozstřikovacích strojů. Naše produkty jsou dodávány do více než 25 evropských zemí.

Svým zákazníkům dodáváme kvalitní výrobky, které lze použít na vozy značek BMW, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Škoda, Seat a mnoho dalších. Milovníci tuningu a rychlých aut si díky nám mohou své plechové miláčky vyladit do nejmenších detailů. Vybrat si můžete úpravu povrchu, která se bude na váš vůz dokonale hodit. V našem e-shopu najdete originální doplňky na vaše auta. Zakládáme si na individuálním přístupu k zákazníkovi. Vybírat můžete z více než 2000 různých položek.

Výběru odpovídá příliš mnoho položek. Vyberte prosím podkategorii.